Gyengénlátó Változat

Hogyan pályázhatok?

projektötlet jelzése a Projektmenedzsment Csoport online felületen történik, Projekt Ötlet Adatlap kitöltésével, a pályázat benyújtására nyitva álló határidő figyelembevételével.

 

Projektötlet felmerülése esetén a lehetséges pályázati lehetőségekről vagy már nyitott pályázati felhívásokról előzetes egyeztetést ajánlunk.

Hazai pályázatok: Timár Andrea (timar.andrea@uni-sopron.hu)
Nemzetközi pályázatok: Dr. Nyikos Bendegúz (nyikos.bendeguz@uni-sopron.hu)

A projektötlet egyeztetését követően, érvényes és nyitott pályázati lehetőség esetén a Projektmenedzsment Csoport munkatársa előkészíti a Pályázati Regisztrációs és Engedélyező Adatlapot (röviden PRA)

Az előkészített projekttervet a PRA-n jóváhagyja:

 • a szakmai felelős,
 • az érintett intézetigazgató(k),
 • az érintett dékán(ok), főigazgató,
 • a Projektmenedzsment Csoportvezető,
 • a Gazdasági Főigazgató,
 • a Rektor.


A pályázat szakmai, tartalmi előkészítése a szakmai felelős feladata, a kidolgozásban szükség esetén a Projektmendzsment Csoport munkatársai segítséget nyújtanak, különösen a benyújtandó dokumentumok elkészítésében, aláíratásában, de a pályázat megírásában és annak rögzítésében is támogatást adnak.
A Projektmendzsment Csoport a nyertes pályázatok szerződéskötési folyamatát támogatja, a megvalósítás megkezdéséhez szükséges egyetemi adminisztrációs folyamatot lebonyolítja.

Pályázatok benyújtásának menete

palyazas_menete.jpg

 1. Projektötlet beküldése a Pályázat Kezdeményező Adatlap -on
 2. Projektötlet egyeztetése a Projektmenedzsment Csoport munkatársával, PRA előkészítése jóváhagyásra
 3. Projektmenedzsment Csoport feladata kiszűrni az azonos típusú pályázatra beadott ötleteket, intézmény által korlátozott számban benyújtható pályázat esetén erre fel kell hívnia a jóváhagyók figyelmét
 4. PRA jóváhagyása
 5. Pályázati típustól függően a Projektmenedzsment Csoport időben történő tájékoztatása a pályázat benyújtását illetően (ki írja és nyújtja be a pályázatot, milyen segítség szükségeltetik a benyújtáshoz, milyen dokumentációra van szükség az Egyetem részéről stb.)
 6. Beküldést megelőzően a végleges munkaanyag elküldése a Projektmenedzsment Csoport részére jóváhagyás céljából,
 7. Beküldött végleges teljes pályázati anyag elküldése, valamint az érintett elektronikus felületen a pmov@uni-sopron.hu e-mail cím hozzárendelése a felülethez szerkesztői jogosultsággal. Minden Horizon Europe pályázat beadás esetében a Funding and Tenders portál felületen a LEAR hozzáadása, mint participant contact kötelező.
Cikk nyomtatása E-mail

Kapcsolódó elérhetőségek

Timár Andrea
csoportvezető, projektmenedzser
(+36 99) 518-270
Innovációért és vállalati kapcsolatokért felelős rektorhelyettes
Dr. Nyikos Bendegúz
projektmenedzser
Innovációért és vállalati kapcsolatokért felelős rektorhelyettes