Gyengénlátó Változat

MEGJELENT A 2024/2025. TANÉVI EGYETEMI KUTATÓI ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM ÉS KOOPERATÍV DOKTORI PROGRAM PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A Kulturális és Innovációs Minisztérium a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból (a továbbiakban: NKFI Alap), a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (a továbbiakban: NKFI Hivatal) útján, a nemzeti felsőoktatási kiválóságról szóló 24/2013. (II. 5.) Korm. rendelet alapján támogatást biztosít a Soproni Egyetem számára a 2024/2025-ös tanévre Egyetemi Kutatói Ösztöndíj Program (EKÖP-korábbi ÚNKP), azon belül Kooperatív Doktori Program (EKÖP-KDP) kialakítására és működtetésére.

A program célja:

  • Minden karrierszakaszban támogatni a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, hogy tudomány- és művészeti területtől függetlenül segítse a kutatást és az innovációt
  • Az EKÖP olyan alap-, mester- vagy doktori képzésben részt vevő hallgatókat, doktorváro-mányosokat, valamint fiatal oktatókat céloz, akik az egyetemükön eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak.
  • Kooperatív Doktori Program (KDP) címmel külön alprogram szól azoknak a doktori hall-gatóknak, akik vállalati együttműködés keretében a vállalatok számára hasznosítható kutatást végeznek.
  •  

További részletekért keresse a program honlapját: https://www.uni-sopron.hu/ekop

 

Minden érdeklődőnek sikeres pályázást kívánunk!

 

ekop-logo-rgb-horizontal_0003_color.png

kim-logo3.png.png.webpnkfih (1).jpg

Cikk nyomtatása E-mail

Kapcsolódó elérhetőségek

Pócza-Tóth Szilvia
projekt koordinátor
(+36 99) 518-731
Innovációért és vállalati kapcsolatokért felelős rektorhelyettes