Gyengénlátó Változat

Rólunk

aerial-view-business-team.jpgA Projektmenedzsment Csoport célja, hogy a pályázatíráshoz szükséges háttérrel, adminisztratív segítségnyújtással megkönnyítse a Soproni Egyetem által megvalósítható projektek életre hívását, elősegítse az oktatás, a kutatás és az intézményfejlesztés finanszírozásba bevonható járulékos pénzeszközök növelését, valamint az egyetemi infrastruktúra, eszközpark, könyvtári állomány bővítését és fejlesztését.

Projektmenedzsment Csoport feladatai:

  1. Pályázatfigyelési feladatok ellátása a VKIK együttműködésével
  2. A projektmenedzsment csoport közreműködik a benyújtásra váró pályázatok tervezésében, előkészítésében, tanácsadási lehetőséget biztosít a pályázatok adminisztratív kérdéseiben
  3. A projektmenedzsment csoport közreműködik a pályázati dokumentáció összeállításában: egyetemi vezetői döntésre készíti elő a pályázatok benyújtásához kapcsolódó dokumentumokat, jóváhagyó döntést követően összeállítja a támogatóhoz benyújtandó dokumentum csomagot, és biztosítja a szükséges csatolandó iratokat.
  4. Szorosan együttműködik a Gazdasági Főigazgatósággal, és az Egyetem egyéb szervezeti egységeivel.
  5. Azon pályázatok esetében, amelyekben a pályázati felhívás előírja projektmenedzsment létrehozását, a projektmenedzsment csoport látja el a projektek és programok menedzselését, központi koordinációját. A projektmenedzsment csoport feladata ellenőrizni, hogy a projektmenedzsment a projekt dokumentumokat rendszerezett, áttekinthető és ellenőrizhető formában nyilvántartja, megőrzi, jellemzően a fenntartási időszak végig.
  6. A projektmenedzsment csoport végzi a fejlesztési projektek fenntartási tevékenységének koordinációját, segítséget nyújt a projektmenedzsernek és a szakmai vezetőnek a fenntartási kötelezettségek teljesítésében, dokumentálásában.

 

 

Cikk nyomtatása E-mail

Kapcsolódó elérhetőségek